Thursday, 24 March 2011

mama,teddy nak susu...

hai..

so arini aku nk perkenalkan my doter Fatin Damia (1thn 8bln)...aku syik cite psl die je kan..ank aku ni dah pndai dah (actually sume bdk pun pndai kan) dah de sifat kewanitaanya cewah leh gtu?teddy bear pun dah mcm ank die dah ni..mcmane la kang ble dah beso n dah kawen..hope die jd ibu yg baik (jauh gle aku pk nih!)..haa korg tgk je la video ni eh...klu video kurang memuaskan aku minta ampun sangat ya.. ;)


video

No comments:

Post a Comment