Thursday, 19 July 2012

Taska KPKK

Assalammualaikum... :)

Ok, memang berkurun sudah tidak update blog ni...
Jadinya untuk entry kali ini nak cerita pasal anak dara sunti kesayangan (mama dia dah tak sabar nak tengok dia membesar)
dekat office aku ada dah Taska/Tadika...baru saja beroperasi tengah bulan Julai 2012
di bawah seliaan Laman Cerdik...jadinya aku pun dgn hati yg senang daftar kan fD dekat situ..

Okey Taska/Tadika ni menjaga budak2 dari umur 7bln sehingga 6thn..
Yurannya berbeza2 lah mengikut pecahan umur anak masing2...
Macam fD umur dia 3 tahun so monthly dlm RM230 sahaja...bagi aku murah lah
sebabnya aku hantar rumah pengasuh pun bayar RM250...kiranya jimat dlm RM20 (jimat lah jugak)
tambahan lagi fD dpt bergaul dgn ramai budak2...dan itu bagus untuk perkembangan tumbesaran dia..xde lah macam katak bawah tempurung pulak....

Taska/Tadika ni cantik...bagi aku la kan...xtau la ada lg cantik dr ni...jom tengok :)

ruang makan...besar tau :)

tempat ni mesti kena ada..nama pun taska kan

tempat mandi

sinki yg rendah....comel je

locker student

bilik membaca 1

bilik membaca 2
inilah anak dara sunti ku..hari pertamaya di Taska

Nasib baik la masa hari pertama fD okey, x menangis...leh bawa diri dekat c2...
moga jadi anak yg bijak dan solehah ye sayang... :)

alamak lupa pula nak bagitau..office aku di Presint 4, Kompleks KPKK, Putrajaya. Kalau ada yang berminat nak hantar anak...plz leave ur comment okey....

6 comments:

  1. Salam, bole tak bagi no phone taska KPKK ni?tq.-noor

    ReplyDelete
  2. wsalam, cuba telefon nombor ni ye...0389117514 :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah..TASKA ni okey :)

      Delete
  4. Macam comei n menarik jaa.tau x pengasuh ada brp org?

    ReplyDelete
  5. Harap taska tk buka utk kementerian lain..utk tahun 2014

    ReplyDelete